Школа за физическо оздравление и духовно израстване
"/>
Открихме нашият нов дом. В него ще има билкови тинктури и кремове, енергийно лечение, оздравителни курсове, квантов анализ на здравословното състояние, боуен терапия, лечебни масажи, лекции и упражнения насочени към духовното ни израстване, книги, музика и др. Намираме се в центъра на София, ул. "Георг Вашингтон" №23. Добре сте дошли.
ПРИ НАС ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ ЛЕЧЕБНИТЕ ТИНКТУРИ И КРЕМОВЕ НА КОСЬО ЛЮБЕНОВ. ЗА ВРЪЗКА СЕ ОБАДЕТЕ НА СЛЕДНИТЕ ТЕЛЕФОНИ: 02980 73 22;  0877 678 544;   0877  40 50 22 и 0889 698 656 
Повече за Билките на България и Косьо Любенов тук:http://www.vadimelis.com/index.php?route=information/information&information_id=4
"/>
"/>
"/>
"/>
"/>
"/>

“Ш К О Л А    З А    У С М И В К И”

Здравейте, “Школа за усмивки” и нейните ръководители Ирина Червенкова и Динко Иванов, Ви отправяме покана за съпричастност с едно прекрасно събитие.

Под надслов „Чрез Любовта да възродим Духа си и да съхраним България” на 21.03.2015 г., в деня на пролетното равноденствие в зала „Арена Армеец” ще се състои  еднодневен здравословен базар (във фоайето на залата), на който ще бъдат представени здравословни хранителни добавки, билкови тинктури и мехлеми, книги, бижута, картини, козметика, аура камера, квантов анализ и др. Вечерта от 19,00 ч. – представяне на древни практики за самолечение и лечение от Косьо Любенов за отключване силата и вътрешния потенциал на българина и концерт с участници: Поли Паскова, Христо Косашки, ансамбъл „Чинари”, трио „Латида”, детска формация „Бонбон” и др.

Ние от „Школа за усмивки” сме съпричастни със събитието, защото от пет години предлагаме и провеждаме упражнения и тренинги, използвани от хилядолетия, комбинирани със съвременните методики на приложната психология и водолечението. Опирайки се на основите на медитацията, дишането в Йога, достигайки енергиен баланс с помощта на Тибетското учение за лечение със светлина и енергия, изваждайки от забрава мъдростите на българския народ, базирайки се на безценното наследство на Петър Димков – Лечителят, използвайки методите на сугестологията на д-р Георги Лозанов, ние представяме начини за решаване на здравословни, личностни, кариерни и други проблеми.

С тази цел издадохме и нашия труд - „Книга за всеки българин”, за да могат повече хора да се убедят, че с упоритост и работа за самия себе си, всеки може да бъде здрав, спокоен, успешен и щастлив. 

С въпросната книга, ще участваме в изложението на 21 март и,  обединявайки сили с останалите участници, ще дадем нашия принос за възраждането на българската духовност и сила.

Нашата молба към Вас е да ни помогнете за популяризирането на събитието, за да могат повече хора да узнаят за него и да станат част от едно красиво изживяване.

Участниците и организаторите правят един благотворителен, безвъзмезден жест. Затова билетите за концерта са на символична цена от 3,00 лв., за да се покрие наема на залата.

Предварително Ви благодарим.

Телефони за връзка с нас 02 980 73 22;

0877 678 544 – Ирина Червенкова; 0877 40 50 22 – Динко Иванов. 

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на сайта. Към пълната версия.
Уебсайт в alle.bg