Школа за физическо оздравление и духовно израстване

Отзиви

Действителността смазва всички ни в опита да оцелеем. Стресът ни погубва. Започват непрекъснати тревожност, депресивни състояния, безсъние. И аз по цяла нощ се въртях, както пишеше един поет „като скот в скотобойна”, да търся изход от положението. И го намерих в „Школа за усмивки”. Пристъпих с искрица надежда. Медитативната музика, топлите гласове на водещите, упражненията – всичко въздейства силно.  Продължих да се занимавам вкъщи. Безсънието изчезна. Намалих лекарствата за хипертония. Катарактата се задържа без развитие. В резултат на ежедневната очна физкултура дори мога да чета листчетата за лекарства. Истината е, че не разреших погубващите житейски проблеми, но в резултат на курса съхранявам здравето си. А това е най-важното. Жалко е, че нямам възможност да го посещавам няколко пъти в годината. Едно е да се занимаваш сам, друго е под контрол.

                                                                                    Д. Николова

Гост 23 Ноември 2012
Страхотно начало на нещо уникално в България! Прекрасно начинание! Адмирации! Желая от сърце усмивките и усмихващите се да стават все повече и не само в София, а в цялата страна!
Стела Кючукова, Варна
Ralitza Chervenkova 25 Ноември 2012
Благодарение на чудесните тренинги в "Школа за усмивки" успях да преодолея здравословни и емоционални проблеми, погледнах по нов начин на нещата около мен и в крайна сметка съм много по-спокойна, щастлива и усмихната от преди. Много съм благодарна на Динко и Ирина за помощта и прекрасното отношение. Успехи!
Vili Lalcheva 29 Ноември 2012
Браво на всички ви!Благодарение също на здравословен проблем открих и красивата страна на живота и здравето.Започнах повече да се усмихвам.НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА.Медицинско лице съм,но медицината направи нещо според силите си,но и аз направих повече за себе си-преборих се,жива и здрава съм и се надявам повече хора да повярват в себе си.
Ирена Иванова 23 Февруари 2013
Радвам се, че станах част от един интересен проект,наречен „Школа за усмивки”.
Запознанството ми с Динко беше най-напред във виртуалното пространство,после той ми представи и съпругата си Ирина.С известна доза недоверие подходих към курсовете и съвсем искрено споделих опасенията си с тях.Може би в началото надделя любопитството ми.Притесненията изчезнаха,когато видях колко открити и забавни са.Изслушват с много такт,водят през цялото време,показват грешните стъпки.Не се сърдете на безкомпромисните и твърди забележки на Ирина!Те са направени с много Любов.Постоянните ми „глобявания” за всяко „не мога”,”няма да се получи”,” с мен не е възможно” не са излишни,даже напротив.Бяхте прави за касичката и новата дреха.
Който иска да разбере,нека се включи.Аз опитах и съм доволна.
Много е важно след тези сеанси да не се спира започнатото и да не се губи връзката между обучаващ и обучаем.Гарантирам,че това при нас не се случи.Когато имах нужда,те сядаха до мен и отново започвахме да работим.Без значение дали имаха друга работа,винаги намираха време.
Благодаря им от сърце и за срещата в София.
Ако ви липсват позитивни емоции и положителна нагласа,предлагам ви една чудесна „Школа за усмивки”.
И не се отказвайте след това!
Защото-„Никой не е напълно облечен без усмивка” :)

Ирена Иванова
Detelin Andreev 26 Ноември 2013
И аз имах доста проблеми със здравето.Естествено,не ходя на лекар с надеждата,че всичко ще отмине.Но те не отминава.Какви са те-тегло -130 кг.обиколка на талията 135 см,при височина 180 см.Имам от 2002 г тежка дискова херния,която искаха веднага да оперирам,но отказах и посещавах почти всяка година от 2004 насам Павел баня.Там ме разтягат,по 15 процедури ,за да ме извадят от хернията.Има успех,но с пазене.Имам и кръвно 140/98.Отказах лекарствата,защото те пък ми доведоха хемароиди,които в комбинация с лекарствата за кръвно не се затваряха с 1-2 седмици.Спрях ги и все пак по-бързо се затварят.Очи-имам 1,5 диоптъра късогледство,вече и на близо почнах да ползвам очила-0,75 .Имам и много лошо виждане вечерно време-кокоша слепота.Сълзяха ми очите редовно.Имах и вечно запушен нос с полипи и непрекъснато ми пречеше на дишането.Бях вече доста скован в ставите навсякъде-липсата на движение .Имам и пясък в бъбреците,което се отразява на долната граница на кръвното.Имах навремето проблеми с черния дроб и жлъчката -оттам и панкреаса.Искаха да извадят жлъчката,но не се реших.От последните цитирани болки ме излекува една екстрасенска,която вече е покойница-светла й памет.Тя само ми правеше сеанси за енергия,като дори и не ме докосваше.Излекува ми жлъчка,черен дроб,панкреас и бъбреци.От тогава вече знам,че има хора с такива способности.Затова,щом разбрах,че Динко и Ирина развиват такава дейност,С радост отидох да изкарам курса.За мое голямо удоволствие,това не беше само курс,а едно много приятно изживяване.Те с усмивка,с тих и напевен глас те водят из някакъв рай,който не искаш да напускаш-не ти се отварят очи,като кажвт-хайде,отваряме очи.Енергията,която ти предават,е толкова силна,че аз трябва винаги да се местя със затворени очи и да бъда точно централно срещу водещия-иначе става някакво едностранно чувство в мен.Какво постигнах-
Първо-безкрайно съм им благодарен,че освен ,че ти водят курса,те ти предават нещата в писмен вид и да можеш и сам да правиш тези упражнения.
Второ-безкрайното удоволствие и чувството за здравословност и приток на сили,по време на курса
Трето-възбудата,която получаваш по време на сеансите-ясно е,че имат енергия и успяват да ти я предадат.
Четвърто-упражненията с внушенията все пак са нещо съвсем друго в тяхно присъствие и говор.В къщи ще се убедите,че е много трудно да добиете тази енергия и това чувство.
Пето-благодарен съм безкрайно,че са систематизирали и събрали в едно ,удобно за възприемане и упражнение разни техники,физически или за внушение,които надали някой друг от нас сам ще систематизира.
Шесто-физическите упражнения вече ги правя редовно у дома,раздвижване на ставите,дишането,за очите и други-имат прекрасен ефект веднага.
Седмо-упражненията-психологически-са много тънка форма на концентрация, и в къщи е необходимо спокойствие,музиката ,дори и да го опитвате-не е като с енергията от тях-има успех,при повторения и постоянство.те също може да се ползват и извън дома
Какво постигнах-абсолютен резултат при очите-не слагам вече очила и пред компютъра,и когато карам вечер.ясно и добре виждам-астигматизма изглежда го няма и не ми пречи.Дишането ми помага невероятно-при разходки пеша вече си включвам дишането и вървя много повече и много по-леко-постигам някакъв ритъм и ми е леко.При прошката невероятен ефект-първо ми изчезнаха налепите в носа-Динко предварително ми беше казал,че може да стане-вече съм много добре в това отношение.Но друго-още същия ден хора,които отдавна съм изключил от близките ми,а сме били безкрайно близки,почнаха-един ходи два дни поред при съпругата ми да иска пак да се събираме,Друг на фейсбук се появи веднаг в цял ръст,и др.Явно,не е без значение да искаш и да даваш прошка искрено.Бъбреците работят добре-урината ми е светложълта и нямам оплаквания и за черен дроб,панкреас,жлъчка.Главоболие си лекувам вече с дишането,упорствам,но помага много.Сутрин почвам с гимнастика и с упражненията за очите.Енергията я упражнявам също.За отслабването всяка вечер се унасям ,засега не мога да се похваля,но има време.Кръвно и хемароиди засега не се промениха -но и аз не съм им помагал с нищо.
Извод-много и безкрайно съм благодарен на Динко и Ирина за това,на което ме научиха,и което ми повлияха.Не съм си и мислил,че като изкарам един курс при тях-и това е панацея.Но много ми помогнаха,Вече има пътища,които знам да търся.Някой ден ще повторя курса,А защо не и потретя-на павел баня бих искал да ходя само на курорт,а не на инквизиция-а с техните упражнения те ми помагат да я преодолявам дисковата херния- ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА УСПЕШНО ДА ПОМАГАТ НА ХОРАТА ДА ПРЕОДОЛЯВАТ СВОИТЕ БОЛКИ,НЕДЪЗИ,БОЛЕСТИ,ПСИХИЧЕСКИ ТРАВМИ И ДР.УСПЕХ ВИ ПОЖЕЛАВАМ
ДЕТЕЛИН АНДРЕЕВ
Detelin Andreev 26 Ноември 2013
Запознах се с Динко Иванов покрай страстта си да снимам мигове от ежедневието.Сприятелихме се и не след дълго се запознахме и със съпругата му Ирина.Разбрах за тяхната ШКОЛА ЗА УСМИВКИ и реших да я посещавам.Имах здравословен проблем-трудно подвижна от рамото дясна ръка,четях с очила-1,5 диоптъра.Още след втория сеанс,благодарение на физическите ,мисловни и енергийни упражнения,захвърлих очилата и започнах да си ползвам дясната ръка почти без да се замислям.А след 10 сеанс-аз ходих по 1,5 часа след работа,затова по-дълго,над 80 % ползвам ръката си.Научиха ме да използвам енергията си само за положителни неща,Вече се чувствам като един нов,спокоен и весел човек.Сутрин се събуждам с усмивка и с желание за успешен ден,Уверена в себе си и околните.Радвам се,че бях техен курсист и продължаваме да поддържаме близки контакти.ЖЕЛАЯ УСПЕХ И НА ТЯХ,И НА ДРУГИТЕ ИМ КУРСИСТИ.УСМИВКИ.
РОСИЦА НЕЙКОВА-АНДРЕЕВА
Лили Петрова 1 Декември 2015
Празник е да срещнеш в живота си хора, като Динко и Ирина, които носят със своята сърцатост и със своите усмивки надежда и мотивации за здраве, за разширяване на съзнанието, за отговорност , воля и самочувствие, на увереност, че всичко в живота ни зависи най-много от нас. След като представиха чудесната си "Книга за всеки българин" и в Кърджали, те станаха нещо като наши настойници за здраве, за бодрост и виталност, станаха ни истински приятели, към които винаги можем да се обърнем за съвет и помощ. Ще разчитаме и в бъдеще на тях и ще ги очакваме отново в южния град да ни гостуват със своята "Школа за усмивки".
Emil Ivanov 19 Март
Четох книгата до 4 сутринта. Спах до обяд и продължавам. Като разговор с приятел е. Един от най-хубавите подаръци, които съм получавал. Благодаря ви! Чета и препрочитам. Мисля и чета. Разбирам, че някои от точките за масаж съм налучкал. Начинът е да се вслушваш в езика на тялото. За водата: Христос казва: "Роденото от плът е плът, а роденото от Дух и вода е Дух." Удивително! Чел съм за японските изследвания на водата. Реплика-светената вода, на която се чете молитва. Мъдрите японци. Никога не са завладявани. Така тихи и скромни. Сещам се за едно детско стихче: "Моси, моси каме йо, каме сан йо" . Заповядай, заповядай, Костенурке. Заповядай, госпожа Костенурке, Госпожа костенурката. А нашата мила България е имала трудно детство, За съжаление, Динко, достигнал си до много истини. Страданието пречиства. Но боли. Бъдете здрави!
19:52
Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на сайта. Към пълната версия.
Уебсайт в alle.bg