Школа за физическо оздравление и духовно израстване

Изпит с усмивка

ТРЕНИНГ „ИЗПИТ С УСМИВКА”

НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ, НА КОИТО ИМ ПРЕДСТОИ РЕШАВАЩО ЖИЗНЕНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

 

        В живота ни настъпват моменти, когато трябва да мобилизираме всичките си сили за да се   представим отлично. Дали ще бъде изпит, дали интервю за работа, дали шофьорски курс. В такива моменти вълнението и притеснението могат да ни изиграят лоша шега.

        Например да „изгърми” на изпит е способен даже и отлично подготвеният студент. А в същото време не много усърден в учебния процес негов колега, може да си свирка през сесията и, отгоре на всичко, да изкара отлични оценки. При кандидатстване за работа не винаги най-подготвения успява, а този който успее да се представи най-уверено. По време на изпит за шофьорска книжка най-неочаквано се случва знаеш и подготвен човек да се „гипсира” и да подмине някой знак „Стоп”.

Нещата опират не само до късмета, но и до психологическата настройка. Можете ли да се концентрирате по време на писмени изпити или тестове? Умеете ли да сте чаровни и неустоими по време на беседа?

        Нашият тренинг ще ви помогне да преодолеете „сценичната треска” и да се научите успешно да се представяте в различни напрегнати жизнени ситуации.

        Идеята за създаването на тази програма възникна от искреното желание на колектива на нашата “Школа за усмивки”, да ви помогне за преодоляването на вашите страховете, да ви насочи как да развиете увереност в себе си за всички предизвикателства на живота.

ИЗГОТВЯНЕ НА ИНДИВИДУАЛНИ ПРОГРАМИ ЗА РАБОТА СЛЕД  ЗАВЪРШВАНЕ НА КУРСА.
НОВО!  СТАРТИРАХМЕ ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО SKYPE.
Работили сме вече с градовете Ямбол, Белоградчик и Бургас.
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на сайта. Към пълната версия.
Уебсайт в alle.bg